Principală  —  IMPORTANTE   —   Precizările Primăriei municipiului Chișinău privind…

Precizările Primăriei municipiului Chișinău privind livrarea agentului termic în instituțiile sociale și în fondul locativ

Imagine-simbol

Primăria municipiului Chișinău anunță luni, 1 noiembrie, că toate cele 132 de instituții de educație timpurie din capitală sunt conectate la agentul termic livrat centralizat.

„Cu referire la instituțiile de învățământ preuniversitar, e de menționat că pe durata aflării elevilor în vacanță, agentul termic în instituții este reglat la minim sau chiar deconectat, iar cu 2 zile până la revenirea copiilor în bănci, căldura va fi reconectată sau reglată conform necesităților (…). Din cele 141 de instituții școlare din Chișinău, 102 de unități sunt conectate la încălzirea centralizată, iar 39 – neconectate”, se arată în nota informativă a Primăriei.

Cât privește instituțiile medicale municipale, Primăria municipiului Chișinău anunță că sunt conectate la încălzirea centralizată 50 de edificii din totalul de 64.

Potrivit autorităților municipale, este livrat agent termic centralizat în 2 154 de blocuri de locuințe din capitală, din totalul de 2 710.

Pe parcursul zilei de luni urmau să fie conectate la agentul termic încă 290 de blocuri.