Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Peste 2000 de oferte de…

Peste 2000 de oferte de angajare sunt disponibile la Târgul locurilor de muncă pentru tineri

Astăzi, 30 mai, în incinta Palatului Național ,,Nicolae Sulac” are loc cea de-a IX-a ediție a Târgului locurilor de muncă pentru Tineret. În cadrul Târgului, peste 50 de angajatori din diverse ramuri de activitate prezintă peste 2000 de oferte de angajare persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Programul evenimentului include discuții și negocieri cu agenții economici, consultări privind oportunitățile de deschidere a unei afaceri, dezbateri tematice privind tehnicile și metodele de căutare a unui loc de muncă, perfectarea dosarului de angajare, utilizarea instrumentelor inovative de informare și căutare a unui loc de muncă vacant.

Totodată, târgul locurilor de muncă pentru tineret este destinat absolvenților liceelor și gimnaziilor, tinerilor care își caută primul job, precum și persoanelor angajate, care doresc să-și schimbe locul de muncă.

Tinerii vor posibilitatea de a se informa despre profesiile și meseriile solicitate pe piața muncii, despre instituțiile de învățământ și posibilitățile de însușire a unei profesii, despre deschiderea unei activități de antreprenoriat și domeniul tehnologiilor.

Târgul locurilor de muncă pentru Tineret este deschis pentru vizitatori astăzi, 30 mai,între orele 10:00 – 15:00, în incinta Palatului Național ,,Nicolae Sulac”. Intrarea este liberă.

Foto: mecc.gov.md