Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Partidul „Șor” a organizat contramanisfestații…

Partidul „Șor” a organizat contramanisfestații a Adunării Naționale Moldova Europeană

Sursa foto: Partidul Șor/Facebook

Partidul „Șor” a organizat în orașele Orhei, Bălți și Comrat, contramanisfestații la Adunarea Națională Moldova Europeană. Participanții la aceste manifestații au cerut organizarea unui referendum privind vectorul extern al Moldovei.

Mitingurile Partidului „Șor” au avut loc în cele trei orașe, duminică, 21 mai, în timp ce în PMAN avea loc Adunarea Națională Moldova Europeană prin care cetățenii R.Moldova și-au exprimat dorința integrării R. Modova în Uniunea Europeană.

Duminică, 21 mai, la Adunarea Națională Moldova Europeană a fost adoptată și votată Rezoluția Adunării Moldova Europeană.

„Noi, cetățenii Republicii Moldova, ne-am adunat la 21 mai 2023 în Piața Marii Adunări Naționale, într-un moment hotărâtor pentru soarta țării, pentru a afirma aspirația Republicii Moldova de a deveni membru cu drepturi depline al Uniunii Europene, la dezvoltarea căreia dorim să ne aducem contribuția, în virtutea faptului că suntem europeni, istoric, geografic, cultural și ca set de valori.

Dreptul incontestabil de a garanta un viitor european, democratic, liber și prosper pentru Republica Moldova îi aparține poporului Republicii Moldova. Aderarea la Uniunea Europeană este calea unică ce poate aduce pentru țara noastră stabilitate în fața provocărilor și unica șansă de dezvoltare a Republicii Moldova care va permite generațiilor următoare să-și realizeze potențialul, să acumuleze bunăstare, să modernizeze țara și să ducă o viață împlinită”.