Panoul instalat la Chișinău de Celula de Rezistență FreeMoldova de la Londra ar urma să fie scos

Ieri, 1 august, în capitală a fost instalat un panou cu inscripția „Slujesc țării și poporului, nu dictatorului”. Ideea aparține grupului FreeMoldova de la Londra și face parte dintr-un  șir lung de acțiuni  pe care diaspora le va întreprinde în luna august acasă. Scopul este sensibilizarea forțelor de ordine astfel încât pe 26 august să treacă de partea poporului. Potrivit organizatorilor panoul însă urmează să fie scos azi. 

 „În mai puțin de 24 de ore, autoritățile au venit cu o replică la panoul nostru instalat ieri pe strada Ismail din Chișinău și anume au amenințat compania care ne-a ajutat să-l instalăm și au dat ordin să fie scos imediat. Mișcarea FreeMoldova consideră că astfel dreptul la exprimare liberă este grav încălcat în R. Moldova”, se spune într-un mesaj al grupului.

Panoul a fost gândit și implementat de Celula de Rezistență FreeMoldova de la Londra și urma amplasat acolo pentru cel puțin 30 zile.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Reporter

    Trebuiau să scrie “SLUJESC ȚĂRII ȘI POPORUL ȘI NU UZURPATORUL!” și atunci poate îl lăsau și mai instalau vreo 10 tot orașul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *