Ofițerii Procuraturii municipale efectuează percheziţii la „Calea Ferată din Moldova”

Ofițerii Procuraturii municipale efectuează percheziții în această dimineață la Calea Ferată. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Emil Gaitur.

Nu se cunosc deocamdată detalii despre ce dosar este vorba. Acesta a adăugat că mai multe detalii vor fi oferite după finalizarea perchezițiilor.

Revenim cu detalii.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *