Principală  —  Ştiri  —  Social   —   O femeie în vârstă de…

O femeie în vârstă de 45 de ani ar fi fost omorâtă de concubin

imagine-simbol

Cadavrul unei femei de 45 de ani, ascuns într-o canapea, cu multiple echimoze în regiunea capului și a corpului, a fost depistat de oamenii legii în satul Buciumeni, miercuri, 11 octombrie. Prietena victimei a sesizat Poliția din Ungheni după ce aceasta nu răspundea la apelurile telefonice, se arată într-un comunicat de presă a Poliției R. Moldova.

Polițiștii s-au deplasat la domiciliul femeii, aflată în concubinaj cu un bărbat de 37 de ani.

În cadrul documentării, preliminar s-a stabilit că, la data de 7 octombrie, bărbatul ar fi venit acasă și ar fi depistat-o pe femeie în stare de ebrietate alcoolică. Între ei s-ar fi iscat un conflict, iar în rezultat, acesta ar fi lovit concubina cu pumnii și cu picioarele peste corp. A doua zi, dimineața, când s-a trezit a constatat decesul femeii, după care a ascuns corpul neînsuflețit al acesteia într-o canapea”, se arată în comunicatul Poliției.

Victima este originară din satul Căinarii Vechi, raionul Soroca și locuia în concubinaj de aproximativ un an cu suspectul, un bărbat de 37 de ani.

Corpul neînsuflețit al femeii este la expertiza medico-legală pentru a fi stabilită cauza decesului. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal prin prisma infracțiunii de violență în familie prevăzută de Codul Penal, iar bărbatul a fost reținut.