O clădire din spatele Catedralei a fost curpinsă de flăcări

O clădire din spatele Catedralei Mitropolitane din centrul Chișinăului a fost cuprinsă de flăcări în această seară. Din imaginile surprinse de trecători se observă că este vorba despre o clădire tehnică care aparține Catedralei. Trecătorii au sunat deja la 112 și au alertat pompierii.

La momentul actual nu se cunoaște dacă există persoane afectate de incendiu.

Update. Contactată de ZdG, ofițerul de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a precizat că incendiul a survenit în urma unui scurtcircuit la un transformator electric, iar la scurt timp a fost localizat incendiul. Pușcașu spune că arderea propriu-zisă nu a avut loc și nimeni nu a avut de suferit.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență despre incendiul din spatele Catedralei Mitropolitane

Sursa Foto: TV8.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *