Principală  —  IMPORTANTE   —   Maia Sandu: „Sunt dovezi că…

Maia Sandu: „Sunt dovezi că Igor Dodon a răspândit coronavirusul mergând la diverse întâlniri fără să se protejeze”

Lidera PAS, Maia Sandu, suaține că sunt dovezi că șeful statului, Igor Dodon a răspândit coronavirusul mergând la diverse întâlniri cu cetățenii fără să respecte măsurile de protecție. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Secretele Puterii”, cu Alex Cozer, la Jurnal TV.

„Atitudinea, comunicarea, comportamentul autorităților reprezintă unul dintre motivele importante care au condus la cifrele atât de mari de infectări. Sunt și dovezi că Igor Dodon a răspândit virusul mergând la diverse întâlniri fără să se protejeze. Dincolo de exemplul negativ pe care l-a dat: nu a purtat mască, nu a respectat distanța socială, noi am aflat că sunt persoane infectate în serviciul de pază și securitate, persoane care l-au însoțit pe Dodon. Igor Dodon a mers la diverse întâlniri și a răspândit acest virus”, a declarat Maia Sandu.

Președintele Igor Dodon a afișat în ultima perioadă mai multe imagini foto pe pagina sa de Facebook de la vizitele sale în teritoriu. Șeful statului a avut întrevederi cu autoritățile publice locale, cu agenți economici, dar și cu mai mulți cetățeni, fără a purta mască de protecție, inclusiv în spațiile închise, și fără a respecta distanța socială.