LIVE/ Ședința Guvernului: 22 de subiecte pe ordinea de zi

Cabinetul de miniștri se întrunește într-o nouă ședință, iar pe agenda Guvernului se numără 22 de subiecte.

13.19: Miniștrii au aprobat numirea lui Eugeniu Moraru în funcția de director general al Agenției Proprietății Publice.

13.16: Miniștrii au aprobat cererile de demisie înaintate de doi secretari de stat ai Ministerului Afacerilor Interne.

13.15: Rosian Vasiloi a fost numit în funcția de șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, după ce Fredolin Lecari a demisionat din funcția respectivă.

13.13: Cabinetul de miniștri a numit în funcție un nou secretar general al Guvernului. Funcția va fi ocupată de Andrei Spînu.

13.10: În deschiderea ședinței, prim-ministra Maia Sandu a declarat că există suspiciuni de privatizare a două sanatorii din Ucraina, care aparțin Confederației Sindicatelor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *