Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Lista stațiilor în care au…

Lista stațiilor în care au fost instalate panouri electronice cu GPS care indică timpul de așteptare a troleibuzelor

Patru panouri electronice de afișare a timpilor de așteptare în stațiile de troleibuz au fost instalate în Chișinău. Panourile însă arată timpul de așteptare doar pentru ruta de troleibuz nr. 30, care asigură legătura între Aeroportul Internațional Chișinău și centrul orașului.

Cele patru panouri informaționale sunt în regim de testare și au fost instalate de Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău”, în cadrul unui proiect pilot de informare a călătorilor despre timpii de așteptare în stații a transportului public, informează Primăria municipiului Chișinău.

Durata de așteptare a troleibuzului nr. 30, pe direcția tur, este afișată pe panourile electronice în stațiile: str. 31 August 1989, str. Ismail – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Dacia – bd. Traian și Aeroportul Internațional Chișinău.

În comunicatul Primăriei se menționează că panourile digitale informative, dotate cu sisteme GPS, primesc date la un anumit interval de timp de la troleibuzele aflate pe traseu, pentru actualizarea timpului real de așteptare în stații.