Instituțiile publice care vor activa în regim obișnuit în zilele de 28, 29 și 30 august

Instituțiile care prestează servicii de interes public, dar și cele care au un program de lucru neîntrerupt vor activa în regim obișnuit în perioada minivacanței cu ocazia sărbătorilor naționale. 

Astfel, pe 28, 29 și 30 august curent instituțiile publice din sistemul de sănătate vor lucra după orarul obișnuit. De asemenea, cetățenii vor putea beneficia în aceste zile de serviciile Centrelor Multifuncționale și ale subdiviziunilor teritoriale ale Agenției Servicii Publice.

Î.S. Poșta Moldovei, la fel, anunță că unitățile poștale vor activa în regim normal în perioada 28-30 august. Pe 27 și 31 august, subunitățile din mediul urban și rural vor fi închise.

Ministerul Afacerilor Interne va întreprinde acțiunile necesare pentru menținerea ordinii publice și a siguranței traficului rutier. Poliția de Frontieră va asigura traversarea rapidă a frontierei de stat, iar Serviciul Vamal – efectuarea operativă a controlului în vamă. În regim neîntrerupt va funcționa și transportul public.

Guvernul a declarat zilele de 28, 29 și 30 august zile de odihnă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *