Incendiu de vegetație în orășelul Codru

Un incendiu de vegetație a izbucnit în apropierea unei baze de colectarea a metalului uzat din orășelul Codru. La fața locului se află trei autospeciale de pompieri.

Din imaginele postate pe rețelele de socializare poate fi obervat cum se degajă un fum dens și negru.

Sursă: TV8

Cu o săptămână în urmă, pe 8 martie 2019, în apropiere de bd. Traian a izbucnit un incendiu de vegetație.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndeamnă cetățenii să respecte regulile antiincendiare, dar și să nu aprindă iarba uscată și gunoiul pentru a evita răspândirea către spații forestiere și de locuit. În condiții de vânt și umiditate redusă, focarele se pot extinde cu ușurință.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *