Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Încă un medic din R.…

Încă un medic din R. Moldova a decedat în urma complicațiilor provocate de COVID-19

Încă un medic din R. Moldova a decedat joi, 17 decembrie, în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Este vorba despre Arcadie Natrașevschi, care a activat în calitate de medic chirurg în cadrul Spitalului Raional Ungheni.

Anunțul a fost făcut joi, 17 decembrie, de către reprezentanții Spitalului Raional Ungheni.

Dragi colegi,

vă anunțăm cu mare tristețe și durere în suflet despre trecerea la cele veșnice, a colegului nostru medic chirurg, Arcadie Natrașevschi.

Nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristețea familiei și rudelor învăluite de durere! Noi, colegii lui, împărtășim această mare pierdere, durere și urăm multă putere familiei întru depășirea acestei mari tristeți!

Vom păstra pentru totdeauna în memoria noastră bunătatea și înțelepciunea dumnealui.

Adresăm sincere condoleanțe familiei, prietenilor și tuturor celor apropiați”, se arată într-o notă informativă a instituției.

Deși în nota informativă a spitalului nu a fost menționat faptul că medicul ar fi fost răpus de COVID-19, într-o postare pe Facebook, medicul Lidia Crăciun a anunțat despre aceasta.

Miercuri, 16 decembrie, alte 1673 de cazuri noi de Covid-19 au fost înregistarte în ultimele 24 de ore în R. Moldova și au fost înregistrate încă 25 de decese.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 130 329.

Din numărul total de cazuri, 101 sunt lucrători medicali: medici-28, asistenți medicali-54, personal auxiliar-19.