Încă o persoană a decedat în urma exploziei din sectorul Rîșcani

Proprietara apartamentului în care a avut explozia din sectorul Rîșcani a decedat la spital după 10 zile de la tragedie. Femeia avea 33 de ani și a lăsat în urmă un copil minor.

În noapte de 6 octombrie aceasta a fost internată la Institutul de Medicină Urgentă. În urma exploziei femeia a fost a ajuns la spital în stare gravă cu circa 40% arsuri pe suprafața corpului și a căilor respiratorii. Medicii au diagnosticat-o cu politraumatism și combustie termică în regiunea membrelor superioare și inferioare, iar după 10 zile de la incident aceasta s-a stins din viață.

Aceasta este cea de-a cincea persoană care a decedat în urma exploziei din blocul de locuit de pe bulevardul Moscova 11/5.  Potrivit informațiilor preliminare, explozia ar fi fost provocată de o butelie de gaz.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *