În Chişinău începe sezonul de încălzire

Deși meteorologii prognozează temperaturi de până la +20 pentru următoarea săptămână, primăria Chișinău anunță începerea sezonului de încălzire din data de 15 octombrie.

„În context, gestionarii fondului locativ, agenţii economici, dar şi alţi consumatori vor pregăti obiectivele pentru primirea agentului termic”, se menționează într-un comunicat de presă al Primăriei.

Totodată meteorologii prognozează temperaturi pozitive în timpul zilei, dar și în timpul nopții pentru următoarele două săptămâni.

Foto: meteo.md

Foto: caplimpede.ro

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *