GALERIE FOTO/ Parlamentul, înconjurat de polițiști și protestatari

Ședința Legislativului s-a desfășurat astăzi, 19 iulie, pe fundalul unui nou protest organizat de Mișcarea Națională „ACUM”.  Protestatarii s-au adunat în fața Parlamentului pentru a le cere deputaților să îndeplinească revendicările rezoluției adoptate la 1 iulie, dar și cerințele incluse în Rezoluția adoptată de Parlamentul European. 

După ce au scandat „Hoții”, „Năstase primar!”, „Miliardele înapoi!”, manifestanții s-au luat de mâini și au înconjurat Parlamentul. Acestora li s-au alăturat și cei de la Occupy Guguță, care au „măturat” Parlamentul.

Reprezentanții forțelor de ordine au fost dislocați pe perimetrul teritoriului Parlamentului

Protestatarii au înconjurat clădirea Legislativului

Manifestanților li s-au alăturat și cei de la Occupy Guguță

Cei de la Occupy Guguță, au „măturat” Parlamentul, măturând în acest fel simbolic dictatura

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *