(Foto) Zeci de polițiști – gata de protest lângă Primărie și Guvern

Zeci de reprezentanți ai organelor forțelor de ordine au fost aduși cu autobuzele în fața Primăriei Chișinău și în spatele Guvernului pentru a asigura securitatea în cadrul manifestațiilor anunțate la ora 14:00. 

Astăzi, 24 iunie, Liderul PPDA, Andrei Năstase, și președinta PAS, Maia Sandu, au anunțat un protest de amploare în Piața Marii Adunări Naționale după ce mandatul de primar general al mun. Chișinău nu a fost validat de Judecătoria Chișinău și Curtea de Apel Chișinău.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *