FOTO/Zece personalităţi din R. Moldova au primit Premiul Naţional

Gala Premiului Național 2018 s-a desfășurat ieri, 24 august. Prim-ministrul R. Moldova, Pavel Filip, a înmânat distincțiile celor zece personalități marcante din diferite domenii: medicină, știință, literatură, cultură, artă, agricultură, caritate și securitate.

Laureații Premiului Naţional pentru anul 2018 sunt:

„Vorbim despre oameni care au reușit. Despre oameni care promovează imaginea țării chiar și în afara ei. Oameni care, prin realizările lor, ne obligă să credem că se poate. Într-o perioadă în care s-ar părea că ne lipsesc modele de urmat, iar între valori și non-valori separația nu întotdeauna este clară, este important să spunem tinerei generații că avem exemple și oameni la care ne putem raporta”, a spus Pavel Filip în cadrul festivității.

Premiul Naţional, în valoare de 100 de mii de lei, se acordă anual cetățenilor Republicii Moldova pentru realizări remarcabile  în diverse domenii de activitate. Câştigătorii premiului sunt selectați în bază de concurs.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *