Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO, VIDEO/ O mașină a…

FOTO VIDEO O mașină a fost blocată în apropierea clădirii Parlamentului după ce s-a surpat asfaltul

Foto: Facebook/Viorica Tataru

Ghinion pentru proprietarul unui Mitsubishi care s-a trezit în această dimineață cu mașina blocată într-o groapă care s-a format în apropierea clădirii Parlamentului.

Din imaginile video și foto, poate fi observat că automobilul a căzut într-o groapă formată în partea adiacentă a carosabilului, acolo unde o parte a asfaltului s-a surpat.

Contactați de ZdG, responsabilii Primăriei ne-au informat că urmează să verifice dacă lucrările din zona respectivă s-au aflat în gestiunea Primăriei, iar ulterior vor reveni cu detalii.

Update: Responsabilii de la Primărie ne-au informat că în zona respectivă Apă Canal efectuează lucrări. Contactat de ZdG, reprezentantul serviciului de presă al Apă Canal ne-a comunicat că în prezent, o companie privată efectuează lucrări în zona respectivă.

„Nu cunoaștem care sunt cauzele și ce s-a produs exact. S-a inițiat o anchetă de serviciu și vom stabili. Acolo face lucrări la canalizare o companie privată, dar nu putem spune că compania este vinovată”, a menționat Nadejda Fotescu, comunicator Apă Canal.

Foto: Facebook/Grigore Novac
Foto: Facebook/Grigore Novac
Foto: Facebook/Grigore Novac
Foto: Facebook/Grigore Novac