Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO, VIDEO/ Imagini de la…

FOTO VIDEO Imagini de la accidentul din România în care a fost implicat un autocar cu 13 moldoveni la bord

Foto: Facebook/ISU Vrancea

Un autocar cu 13 cetățeni ai R. Moldova la bord, care venea din Italia în R. Moldova, a fost implicat într-un grav accident rutier pe 19 noiembrie, în apropierea localității Mărărești din România. Autocarul a derapat de pe traseu și s-a inversat.

Potrivit informației Inspectoratului pentru situații de urgență Vracea, două ambulanțe SMURD, o descarcerare, două autospeciale de stingere cu apă și spumă și cinci ambulanțe pentru acordarea primului ajutor au intervenit la locul accidentului.

În urma impactului a decedat o femeie, o persoană a fost grav rănită, iar alte cinci persoane au suferit răni ușoare. Cele cinci persoane au fost transportate la spital, iar ceilalți șapte pasageri nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind cazați la Centrul de permanență din Mărărești.

Potrivit unui comunicat de presă, Guvernul va acoperi cheltuielile pentru repatrierea femeii decedate în accidentul rutier, iar Inspectoratul Național pentru Situații de Urgență va monitoriza starea celor șase pacienți internați la Spitalul de Urgență Sf. Pantelimon din Focșani.

Foto: monitoruldevrancea.ro
Foto: Facebook/ISU Vrancea
Foto: Facebook/ISU Vrancea
Foto: Facebook/ISU Vrancea