FOTO. VIDEO/ Cușma lui Guguță, la protestul din fața Primăriei

Mai multe persoane s-au adunat în fața Primăriei în timpul ședinței Consiliului Municipal Chișinău pentru a protesta împotriva construcției unui centru socio-cultural și de agrement în locul cafenelei Guguță din Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”. Cu pancarte în mâini, oamenii au cerut transmiterea terenului pe care se află cafeneaua Guguță din domeniul privat în domeniul public, ca ulterior să se deplaseze la sediul PDM, unde au scandat „Jos mafia”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *