FOTO. VIDEO/ Cum arată blocul de locuit din sectorul Rîșcani unde s-a produs explozia

În seara zilei de 6 octombrie într-un bloc locativ de pe strada Bulevardul Moscovei 11/5 din mun. Chișinău a avut loc o deflagrație. Până la această oră autoritățile au confirmat decesul a trei persoane, printre care se numără și un minor. Două cadavre au fost descoperite sub dărâmături. Potrivit informațiilor preliminare, explozia ar fi fost provocată de o butelie de gaz.

Ultimele detalii despre explozia de la Rîșcani. Mai multe persoane ar putea fi prinse printre dărâmături

Foto: Facebook/IGSU

Foto: Facebook/Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *