FOTO/ Un microbuz de rută s-a izbit într-un copac. Patru pasageri, transportați la spital

Un microbuz de pe ruta Gura Galbenei – Chișinău s-a izbit violent într-un copac. Incidentul a avut loc în jurul orei 12.00, pe traseul Hâncești – Cimișlia, la intrarea în satul Bozieni. În urma impactului, patru pasageri au fost preluați de ambulanță și transportați la Spitalul raional cu diferite traumatisme.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare (INP), accidentul a avut loc din cauza faptului că șoferul microbuzului, în vârstă de 61 de ani, nu a adaptat viteza la condițiile climaterice. În rezultat, din cauza vitezei, șoferul a pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un copac. INP precizează că pneurile microbuzului sunt de iarnă, doar că cele din spate sunt uzate.

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *