FOTO/ Un autocar de pe ruta Chişinău-Zatoca, implicat într-un grav accident rutier. Trei persoane au decedat

Trei persoane și-au pierdut viața într-un grav accident rutier din raionul Ștefan Vodă. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, apelul la serviciul 112 a fost recepționat pe 22 august, la ora 01.30.

În accident a fost implicat un autocar de pe ruta Chișinău-Zatoca, cu 41 de pasageri la bord, care s-a tamponat cu un tractor și cu un automobil în care se deplasau trei persoane, inclusiv un minor.

În urma impactului, salvatorii au efectuat lucrări de descarcerare pentru a debloca un pasager traumat din autocar, care a fost transportat în mod de urgență la spitalul raional Ștefan Vodă. Totodată, salvatorii au extras și cadavrele a trei persoane, care nu au supraviețuit impactului și au decedat pe loc. Două dintre persoanele care și-au pierdut viața se aflau în automobil, iar o persoană se afla în autocar.

În urma accidentului au avut de suferit în total 13 persoane, care au suportat diverse traumatisme, iar un minor, care se afla în automobil, este internat la terapie intensivă după ce a suportat traumatisme grave.

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *