Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ Salvatorii din Căușeni au…

FOTO Salvatorii din Căușeni au evacuat o viperă ajunsă pe copertina unei frizerii. Cum s-a încheiat misiunea de evacuare a șarpelui

Foto: IGSU

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) anunță joi, 24 iunie, că salvatorii din cadrul Direcției situații excepționale Căușeni au intervenit pentru a evacua un șarpe care se afla pe copertina unei frizerii din orașul Căușeni.

Incidentul a avut loc, pe 23 iunie, în orașul Căușeni. Potrivit primelor informații, vipera a fost văzută de localnici pe copertina clădirii, iar la etajele superioare se aflau apartamentele oamenilor.

„Cazul a avut loc, pe 23 iunie, pe strada Mihai Eminescu nr. 12 din orașul Căușeni. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:30. Potrivit primelor informații vipera a fost văzută de localnici pe copertina clădirii, iar la etajele superioare se aflau apartamentele oamenilor. La fața locului a fost trimis un echipaj de pompieri, care efectuând cercetarea la fața locului a stabilit că șarpele se află pe acoperișul frizeriei. Salvatorii echipați corespunzător, au evacuat șarpele de pe copertină”, se arată într-o notă informativă a instituției.

Potrivit IGSU, vipera a fost dusă de pompieri în afara orașului și a fost lăsată la libertate pe un câmp deschis. În urma operațiunii șarpele nu a avut de suferit.

În ultimele 24 de ore, salvatorii IGSU au intervenit în 34 situații de risc.