(FOTO REPORTAJ) Cum a fost a 16-a ediție a Zilei Naționale a Vinului?

Ziua Națională a Vinului, ajunsă la cea de-a 16-a ediție, se desfășoară în acest an pe 7-8 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale. Ziua Națională a Vinului întrunește 43 de producători autohtoni de vinuri din Regiunile cu Indicație Geografică Protejată și se  desfășoară sub genericul „Păstrăm legenda vie”. 

Astfel, ieri și azi,  în inima capitalei au fost amenajate standuri expoziționale ale producătorilor de vin, târgul meșterilor populari, Școala Vinului, Teatrul Gastronomic, un stand dedicat consumului moderat, o zonă dedicată alimentației publice și o scenă impunătoare. Astfel, în pofida ploii, oamenii au venit să deguste, precum și să cumpere din vinurile producătorilor autohtoni.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *