Principală  —  IMPORTANTE   —   Galerie foto/ Protestul veteranilor în…

Galerie foto Protestul veteranilor în PMAN: „Nu ne ducem până când nu ne dau țara înapoi, cerem demisia lui Dodon”. Zeci de polițiști, unii călare pe cal, iar alții pe jos, au împânzit centrul capitalei

Protestul veteranilor anunțat pentru duminică, 17 mai, a început în Piața Marii Adunări Națioale (PMAN). Oamenii s-au adunat ca să ceară demisia conducerii țării. Între timp, zeci de polițiști au împânzit străzile din centrul capitalei.

Unii dintre ei, călare pe cal, au început „să patruleze” pe drumuri, în timp ce alții au format mai multe coloane în fața clădirii Guvernului.

LIVE TEXT:

Ora 13: 45 Protestul veteranilor s-a încheiat. Veteranii au anunțat că vor mai organiza un protest duminică, 31 mai.

Ora 13:30 Veteranii au mers în marș din PMAN până la Președinție, unde au scandat „Jos Dodon, jos turistul”, astfel cerându-i președintelui R. Moldova, Igor Dodon, să-și dea demisia.

Ora 12:00 Rând pe rând, veteranii adunați în PMAN urcă pe o scenă improvizată în remorca unui vehicul și rostesc discursuri.

Ora 10:37 Veteranii susțin că „sărăcia și incomptența conducerii” i-au scos în stradă.

Ora 10:35Jos Dodon, este un trădător de țară și de neam”, strigă veteranii. Unii dintre ei susțin că vor cere reducerea numărului de deputați în Parlamentul de la Chiținău, de la 101 la 31.

Ora 10:28 Veteranii adunați la protest cer demisia președintelui R. Moldova, Igor Dodon.

Noi cerem demisia președintelui Dodon. Îmi pare rău că dumnealui încă se află acolo”, menționează un veteran.

Ora 9: 30 Mai mulți veterani s-au adunat deja în scuarul PMAN.

Au furat cât au putut”, „dă să facem așa ca împreună cu veteranii să ne luăm țara înapoi”, Aici vom sta până când nu se vor întoarce cu fața la noi” au declarat unii dintre veterani care s-au adunat la protest.