FOTO/ Pregătiți pentru protest. Participanții la manifestație și-au creat pancarte

Mai mulți protestatari s-au adunat în fața cafenelei Guguță din Parcul Central, unde meșteresc pancarte pentru protestul din Piața Marii Adunări Naționale ce urmează să înceapă în scurt timp. Acțiunea este organizată de mai mulți activiști civici, care au venit cu această idee și la protestul din 24 iunie.

Un nou protest de amploare față de invalidarea alegerilor locale va avea loc astăzi la ora 14.00. Cetățenii atât din țară, cât și din diasporă, s-au mobilizat pe rețelele de socializare pentru a ieși în stradă și a-și exprima nemulțumirea față de ultimele decizii prin care au fost anulate alegerile și invalidat mandatul lui Andrei Năstase.

Foto: OccupyGuguță

Foto: OccupyGuguță

Foto: OccupyGuguță

Foto: OccupyGuguță

Foto: OccupyGuguță


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *