FOTO/ Moldoveanul care a decedat în urma prăbușirii podului din Italia a fost adus acasă

Moldoveanul care și-a pierdut viața în urma prăbușirii podului din orașul Genova, Italia, a fost repatriat. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost adus acasă în noaptea de 22 august.

Cadavrul a fost transportat în Republica Moldova de o companie contractată, cheltuielile fiind suportate du Guvern. Moldoveanul avea 44 de ani și este originar din localitatea Taraclia, raionul Căușeni. Acesta era șofer de camion și a lăsat în urmă trei copii minori.

În total 43 de persoane și-au pierdut viață după ce o parte a podului Morandi s-a prăbușit de la o înălțime de aproximativ 80 de metri. Inaugurat acum 51 de ani, podul s-ar fi prăbușit în urma ruperii unui cablu de susținere, dar și din cauza faptului că acest pod nu era în cele mai bune condiții.

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *