Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ Incendiu în sectorul Botanica…

FOTO Incendiu în sectorul Botanica al capitalei: Patru automobile au ars

Foto: IGSU

Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) anunță că un incendiu s-a produs în această dimineață, 23 iunie, în interiorul unei curți din sectorul Botanica al capitalei.

Potrivit IGSU, la fața locului au fost îndreptate două echipe de pompieri care au stabilit că arderea a afectat un automobil de model Volkswagen în proporție de 90%, peste 40% dintr-un autovehicul de model Mercedes, dar și câte 10 % din autoturismele de model Toyota și BMW.


În urma incendiului nu au fost raportate victime.

„În dimineața zilei de 23 iunie angajații IGSU din cadrul Detașamentului salvatori și pompieri sectorul Botanica au intervenit pentru a lichida un incendiu izbucnit în interiorul unei curți din strada Dacia nr. 29. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 03:41. Potrivit primelor informații un incendiu a cuprins mai multe autovehicule parcate. Pompierii au reușit lichidarea arderii la ora 4:26. Circumstanțele și cauza de producere a incendiului urmează a fi stabilită de specialiști”, se arată într-o notă informativă a instituției.

Conform IGSU, în ultimele 24 de ore, pompierii și salvatorii au intervenit în 49 situații de risc.