Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ Accident feroviar la Bălți. Mai…

FOTO Accident feroviar la Bălți. Mai multe vagoane ale unui tren marfar au deraiat de pe linie și au dărâmând un gard

Colaj ZdG. Sursa foto: IGSU

Mai multe vagoane ale unui tren marfar au deraiat de pe linie la Bălți, doborând un copac și dărâmat un gard din beton din apropiere. Incidentul s-a produs în noaptea de 18 mai, în jurul orei 02:00. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) anunță că nimeni nu a avut de suferit.

Pompierii din nordul țării au intervenit după ce mai multe vagoane a unui tren au derapat de pe liniile căii ferate. Cazul a fost înregistrat în această noapte pe o porțiune de linie a căii ferate de pe strada Pavel Boțu 40 din muncipiul Bălți. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 02:11.

(…) Angajații IGSU au constatat că vagoanele derapate au demolat gardul din beton și un copac, care a căzut pe firele electrice, astfel blocând circulația pe traseu. Salvatorii au efectuat lucrări de deblocare și defrișare a copacului, iar pompierii au efectuat paza antiincendiară în zona afectată pentru a evita producerea incendiului. Misiunea IGSU a fost finalizată la ora 04:48”, a anunța IGSU.

În urma incidentului, nici o persoană nu a avut de suferit, anunță salvatorii. Cauza și circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de organele responsabile.

În ultimile 24 de ore salvatorii și pompierii IGSU au intervenit în 35 situații de risc.

Sursa foto: IGSU
Sursa foto: IGSU
Sursa foto: IGSU
Sursa foto: IGSU
Sursa foto: IGSU
Sursa foto: IGSU
Sursa foto: IGSU