Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ A fost numit un…

FOTO A fost numit un nou director la Agenția Națională Transport Auto. Ministrul Infrastructurii: „Este un specialist în domeniul transportului”

Andrei Sîngereanu a fost numit joi, 19 august, în funcția de director al Agenției Naționale Transport Auto (ANTA). Viceprim-ministru, Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu l-a prezentat echipei Agenției Naționale Transport Auto, pe noul director al Agenției. 

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a venit cu mesaj de salut și a urat succese noii conduceri în activitatea profesională, asigurând că va avea tot sprijinul ministerului în buna funcționarea a acestei structuri, care are multe restanțe la capitolul corupție și buna funcționare. 

Andrei Spînu a declarat că Andrei Sîngereanu este un specialist în domeniul transportului și are o vastă experiență de activitate.

Andrei Sîngereanu a declarat că „în scurt timp vor fi întreprinse un șir de acțiuni pentru ameliorarea situației”. Noul director „a îndemnat colaboratorii să fie proactivi, specificând că vor fi apreciate ideile și soluțiile care vor ajuta la schimbarea spre bine a situației de la moment, iar cei care își exercită atribuțiile de serviciu onest, vor fi susținuți și promovați”.

Conform ANTA, Andrei Sîngereanu are o vastă experiență în certificare, verificare și inspecție tehnică a autovehiculelor. Acesta a fost expert-tehnic consultant în domeniul ITP, CEMT, ADR, INTERBUS la Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). În perioada 2009-2013 a fost șef adjunct, șef sector calibrare și verificare tahografe și limitatoare de viteză.

Potrivit site-ului web al Agenției, până acum, funcția de director ANTA a fost ocupată de către Igor Guja.