Fost director ANRE, numit interimar la o direcție a Primăriei

Un fost director al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, care a demisionat din funcție în decembrie 2018, a fost numit director interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație.

În timpul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei, Octavian Lungu a anunțat că din martie ocupă fotoliul de director interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație. Acesta a declarat că în timpul activității sale la primărie va veni cu propuneri de îmbunătățire a situației din domeniul.

Primarul interimar Ruslan Codreanu a menționat că Octavian Lungu a fost numit în această funcție până când va fi desfășurat concursul pentru ocuparea funcției de director al Direcției.

Fotoliul de director al Direcției transport a devenit vacant după ce în martie curent, Vitalie Butucel și-a dat demisia din funcție din proprie inițiativă.Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *