Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Focar de infecție cu Covid-19…

Focar de infecție cu Covid-19 la IP Orhei: „20 de angajați sunt infectați, iar instituția nu este în carantină”. Partidul Șor a cerut audierea ministrului de Interne

Un focar de infecție cu Covid-19 a fost identificat în cadrul Inspectoratului de Poliție Orhei. Anunțul a fost făcut de către deputata Partidului Politic Șor, Marina Tauber, în plenul Parlamentului, care susține că cel puțin 20 de angajați din cadrul instituție sunt infectați cu noul coronavirus.

Potrivit deputatei, cel puțin 20 din cei circa 90 de angajați din cadrul IP Orhei s-au infectat cu Covid-19. Tot Tauber a declarat că odată cu îmbolnăvirea celor 20 de angajați, instituția nu a fost plasată în carantină și nu a fost luată nicio măsură în acest sens.

În acest context, deputații Partidului Politic Șor au solicitat audierea ministrului de Interne, Pavel Voicu.

Avem un focar de coronavirus la IP Orhei, 20 din 90 de angajați de acolo au fost testați pozitiv, instituția nu a fos închisă, nu este în carantină, ei lucrează în continuare. Noi solicităm ca în plen să vină ministrul de Interne ca să ne spună care este situația în toate inspectoratele din țară”, a declarat deputata Marina Tauber.

Propunerea PP Șor nu a fost susținută în plen.