Principală  —  IMPORTANTE   —   Fii informat de alegeri cu…

Fii informat de alegeri cu Ziarul de Gardă. Alegerile prezidențiale vor fi transmise în regim real pe ZdG.md

Toate evenimentele din cadrul alegerilor de duminică, 15 noiembrie vor putea fi urmărite pe www.zdg.md în format de live-text, video și foto. Va fi un efort colectiv al întregii redacții și ne propunem să acoperim întreg procesul, atât din țară, cât și de peste hotare.

Reporterii noștri vor lucra în teren, vor urmări toate evenimentele posibile și vom transmite pe site toate informațiile relevante.

În același timp, îi îndemnăm pe cititorii și urmăritorii noștri să fie activi și să semnaleze orice încălcăre sau eveniment electoral care poate deveni o știre. Ne adresăm în mod special la alegătorii din diasporă, acolo unde din cauza pandemiei, procesul electoral va fi unul diferit și dificil.

Vă rugăm să ne transmiteți imagini sau înregistrări video de la secțiile de vot pentru ca informațiile relevante să ajungă la cât mai multă lume, la adresa de mail: zdg.redactia@gmail.com.

De asemenea, imaginile foto sau video le puteți trimite și pe Viber, Telegram, WhatsApp sau Signal la numărul de telefon 079 23 26 33

Ieși la vot informat cu Ziarul de Gardă!