Principală  —  Advertoriale   —   Efes Moldova și Castel Mimi…

Efes Moldova și Castel Mimi au semnat un acord de parteneriat

ENHANCE_NONE

Efes Moldova și Castel Mimi au anunțat miercuri, 22 decembrie 2021 semnarea unui acord de colaborare care prezintă o premieră absolută în industria producătoare de alcool din țara noastră. Astfel, cel mai mare producător de bere autohton devine, din 1 ianuarie 2022 distribuitorul oficial al divinurilor „Cuza Vodă” și al esențelor tari produse de Distileria Bulboaca, unul dintre liderii în producerea și exportul distilatelor, aflat în grupul de companii sub umbrela Castel Mimi.

Momentan, portofoliul include 7 produse dar, ulterior, se va lărgi în conformitate cu planurile de dezvoltare ale producătorului.

Decizia privind colaborarea poate părea surprinzătoare așa cum, tradițional, se consideră că producătorii de diverse băuturi alcoolice ar fi într-o concurenţă acerbă pentru preferințele consumatorului. Realitatea, însă, demonstrează că prin colaborare și comportament prietenos pe piață producătorii pot deschide noi orizonturi pentru afacerile lor și pot răspunde mult mai bine exigențelor pieței.

„Compania Efes Moldova are o experiență solidă în materie de distribuție. Baza noastră de clienți, dar și profesionalismul echipei de vânzări, au capacitatea să penetreze piața în termen scurt, cu maximă eficiență. Noi știm cum să facem ca orice produs să-și găsească locul potrivit în orice spații comerciale și să ajungă cât mai curând la consumator. Preluăm distribuția unui produs foarte bun, ceea ce ne inspiră încredere în succes și ne oferă noi oportunități de diversificare a business-ului. Este și pentru noi o provocare, deoarece Efes Moldova este prima companie din grupul nostru internațional care se lansează în afaceri cu băurui alcoolice tari”, a afirmat în cadrul evenimentului de semnare a acordului Alphan Akpece, Directorul General Efes Moldova.

„Compania Distileria Bulboaca a fost fondată în anul 2014. Echipa numără în prezent în jur de 100 de persoane, printre care specialiști cu experiență de peste 30 de ani. Produsele sunt create conform vechilor tradiții, ținându-se cont și de standardele tehnologice ale timpului. Segmentul principal de produse se numește Cuza Vodă, o serie lansată în anul 2005, destinată inițial pentru piețele de export. Însă, colaborarea cu un partener puternic precum este Efes Moldova ne dă încrederea că în anul 2022 vom putea conferi un nou impuls de dezvoltare brandului și să intrăm corect și rapid pe piața locală, dând posibilitate mai multor consumatori să savureze calitatea produselor Cuza Vodă.”, a declarat, la rândul său Adrian Trofim, Director Financiar Distileria Bulboaca, Directorul General Castel Mimi.

În realizarea proiectului de distribuție vor fi antrenați 120 angajați ai echipei de vânzări Efes Moldova, iar obiectivul partenerilor este ca, într-un termen de cinci ani, divinurile ”Cuza Vodă” să devină lider în categoria alcoolurilor tari din Republica Moldova.

*Acest articol este un un produs comercial!