Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Doi polițiști, printre victimele accidentului…

Doi polițiști, printre victimele accidentului de pe șoseaua Muncești. Se aflau în automobilul Toyota Corolla. În luna februarie un polițist și-a pierdut viața după un accident petrecut pe același drum și cu același model de mașină

În automobilul Toyota Corolla, care în dimineața zilei de 2 aprilie s-a ciocnit cu un troleibuz pe șoseaua Muncești din Chișinău, se aflau doi polițiști. Informația a fost confirmată pentru ZdG de către șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu.

Cele două persoane din automobilul care s-a ciocnit violent pe șoseaua Muncești cu un troleibuz de pe ruta Nr. 5 erau doi angajați ai Ministerului Afacerilor Interne. Aceștia au fost scoși de salvatori dintre fiarele contorsionate ale mașinii și transportați de urgență la spital. Viorel Cernăuțeanu a comunicat pentru ZdG că cei doi polițiști se aflau în afara orelor de serviciu. Șeful IGP afirmă că a inițiat o anchetă.

Pe 26 februarie curent, tot pe șoseaua Muncești și tot cu implicarea unui automobil Toyota Corolla, a avut loc un alt accident, în urma căruia un polițist și-a pierdut viața

Accidentul de astăzi, cu implicarea unui troleibuz de pe ruta nr. 5 și a automobilului Toyota, s-a produs în jurul orei 07:40, pe șos. Muncești, în apropierea stației de așteptare a transportului public „Asociația Carmez”.

La fața locului a fost chemată poliția, ambulanța și pompierii. În troleibuz se aflau 3 pasageri, însă niciunul dintre ei nu a avut de suferit. 

Conductorul și conducătorul troleibuzului însă au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a informat că a fost nevoie de intervenția unei echipe de descarcerare pentru a scoate cele două persoane din automobilul Toyota implicat în accident. Ulterior s-a dovedit că cei doi erau polițiști.