Principală  —  IMPORTANTE   —   Doi angajați de la Inspectoratul…

Doi angajați de la Inspectoratul de Poliție Dubăsari, reținuți de așa-numitele forțe de securitate din stânga Nistrului. Ce spune Poliția

Doi angajați de la Inspectoratul de Poliție Dubăsari au fost reținuți joi, 15 iulie, de structurile paramilitare din stânga Nistrului. Reprezentanții IGP ne-au comunicat că acțiunile de reținere au avut loc cu puțin timp în urmă și că autoritățile de la Chișinău întreprind toate măsurile necesare pentru eliberarea celor doi cetățeni ai R. Moldova.

Solicitată de ZdG, șefa Serviciului de presă al IGP, Diana Fetco, ne-a comunicat că reținerile au avut loc astăzi.

„Doi angajați din cadrul Ip Dubăsari în timp ce se aflau pe teritoriul regiunii transnistrene a R. Moldova au fost reținuți de forțele neconstituționale. La moment, Poliția întreprinde toate măsurile ca să putem să-i eliberăm pe cei doi”, a declarat Diana Fetco.

În octombrie 2020, patru cetățeni au fost răpiți de către așa-numitele forțe de ordin din regiunea transnistreană, iar ulterior au fost eliberați.

Autoritățile anunță că, în total, patru persoane au fost răpite la Camenca: „A fost o operațiune bine organizată cu implicarea KGB. Cetățenii răpiți sunt deținuți în izolatoarele din Tirapol”