Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Detalii despre cele trei persoane…

Detalii despre cele trei persoane găsite fără suflare într-un apartament din sectorul Rîșcani

Trei persoane au fost găsite fără suflare într-un apartament din sectorul Rîșcani al capitalei. Poliția a fost alertată despre acest caz în seara zilei de duminică, 4 noiembrie.

Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, după recepționarea informației, la fața locului s-a deplasat grupa operativă a sectorului Rîșcani și medicul legist. Cadavrele celor trei persoane au fost descoperite de o persoană care închiria o odaie în apartamentul respectiv.

În urma examinării celor trei cadavre, medicul legist nu a depistat urme de moarte violentă. Polițiștii au constatat că una dintre cele trei persoane este proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de 63 de ani. Identitatea celorlalte două persoane urmează a fi identificată. Potrivit poliției, este vorba de o femeie de 38 de ani și un bărbat de 49 de ani, despre care nu se cunoaște în ce relații erau cu proprietarul apartamentului.

Potrivit poliției, proprietarul locuia de unul singur și închiria o odaie a apartamentului său. Chiriașul venea la apartament o dată la câteva zile, respectiv nu se cunoaște când exact a avut loc incidentul.