Deși și-a anunțat public demisia, primarul de Taraclia nu a renunțat la fotoliu

Primarul de Taraclia, Serghei Filipov, care acum o lună anunța că își dă demisia după ce mai mulți copii de la tabăra „Ciaica” s-au intoxicat, nu și-a părăsit încă biroul de primar și susține că nu o va face până când nu îi va fi demonstrată vinovăția.

Contactat de Ziarul de Gardă, Filipov a declarat că este gata să plece din funcție în momentul în care Procuratura va stabili că el poartă vina pentru intoxicația copiilor: „Aș putea să plec, dar trebuie să iau această decizia abia după ce vor fi prezentate rezultatele Procuraturii. Eu nu fug de responsabilități, așa că rămân în funcție”.

Acum o lună primarul scria pe pagina sa de Facebook că își dă demisia și își asumă răspunderea pentru tot ce s-a întâmplat, cerându-și scuze de la părinții copiilor intoxicați.

Intoxicația în masă a copiilor de la tabăra din Taraclia a avut loc pe 23 iunie, atunci când mai mulți minori au fost internați la spital cu febră, dureri abdominale și vomă.

Foto: Facebook/Sergey Filipov

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *