Principală  —  IMPORTANTE   —   Conducea mașina având o concentrație…

Conducea mașina având o concentrație de alcool în sânge de 1,40 mg/l. Șoferul: „E sărbătoare”. Polițiștii de patrulare au depistat în trei zile 67 de șoferi care conduceau autovehiculele sub influența alcoolului

Timp de trei zile, polițiștii de patrulare au depistat 67 de șoferi care conduceau autovehiculele sub influența alcoolului. Unul dintre ei era în stare de ebrietate avansată, având o concentrație de alcool în sânge de 1,40 mg/l.

Potrivit Inspectoratul Național de Securitate Publică (INSP), șoferul a fost stopat luni, 3 mai, în jurul orei 12:00, în timp ce de deplasa cu automobilul său pe strada Decebal, din orașul Ungheni.

Bărbatul de 44 de ani nu avea permis de conducere, deoarece acesta i-a fost luat, după ce a mai fost prins băut în timp ce conducea automobilul. Este pentru a patra oară când șoferul este depistat în stare de ebrietate la volan.

În perioada 1 mai – 3 mai, au avut loc 19 accidente rutiere, în urma cărora au avut de suferit 27 de persoane. Nu au fost înregistrate decese.

Totodată, timp de trei zile peste 860 de persoane au depășit limita de viteză, potrivit INSP.