Principală  —  IMPORTANTE   —   Colonelul Alexandru Oprea, cel care…

Colonelul Alexandru Oprea, cel care îl va înlocui pe generalul Mihail Harabagiu la IGSU, prezentat colectivului instituției

Ministra Afacerilor Interne Ana Revenco l-a prezentat joi, 13 ianuarie, efectivului pe colonelul Alexandru Oprea în calitate de șef al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), după ce Guvernul a aprobat cererea de demisie a generalului Mihai Harabagiu din această funcție.

Ministra a menționat că Alexandru Oprea este un om dedicat sistemului, care mai bine de 23 de ani a muncit în cadrul IGSU cu abnegație și dăruire. Ministra a reiterat că bagajul de cunoștințe, dar și dedicația de care a dat dovadă colonelul Alexandru Oprea pe parcursul anilor de activitate va contribui la realizarea misiunilor de succes în salvarea vieților omenești, dar și prevenirea situațiilor de risc.

Citiți și: Alexandru Oprea, noul șef al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență

Tot în cadrul ședinței ministra Revenco i-a mulțumit pentru dedicație și devotament generalului- maior Mihail Harabagiu care pe parcursul a cincisprezece ani a deținut funcția de șef al IGSU.