Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG. Ediția…

Citiți joi în ZdG. Ediția din 16 septembrie 2021

Din ediția ZdG de joi, 16 septembrie, aflați cine sunt și prin ce s-au remarcat în carierele lor cei 11 candidați la funcția de judecător la Curtea Constituțională. Totodată, vă prezentăm și candidații propuși de fracțiunile din Parlament pentru funcția de membru al Comisiei Electorale Centrale.

Ce litigii cu statul are noul șef al Inspectoratului General al Poliției, vedeți mâine, în ZdG.

De asemenea, în paginile ziarului mai găsiți un interviu cu Cîvîrjîc, șeful secției Reanimare COVID-19, IMSP Institutul de Medicină Urgentă, care, în contextul creșterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, afirmă că „nunțile și cumătriile s-au mutat în secția COVID”. Tot la capitolul sănătate veți găsi și un interviu cu Ninel Revenco, președinta Comitetului Național de Experți în Imunizare.

Din pagina „Între est și vest” aflați poveștile unor supraviețuitori ai atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001 de la New York.

Dosar: Pretendenții la funcția de judecător la Curtea Constituțională: Unii cu dosare penale, alții cu dosare pierdute la CtEDO

Anchete: Noul șef al IGP se judecă cu IGP și Ministerul Justiției

Exclusiv: Interviu cu Ion Cîvîrjîc, șeful secției Reanimare COVID-19, IMSP Institutul de Medicină Urgentă: „Nunțile și cumătriile s-au mutat în secția COVID”

Societate: Cine sunt cei zece candidați la funcția de membri ai CEC și ce averi declară?

Între Est și Vest: „Mă întrebam: De ce am rămas în viață, iar alţi trei mii de oameni au murit?” Povestea unor supraviețuitori ai atacurilor din 11 septembrie 2001

Sănătate: Interviu cu Ninel Revenco, președinta Comitetului Național de Experți în Imunizare: „Încărcătura virală a variantei Delta este de circa 1.000 de ori mai mare și mai periculoasă decât în cazul altor variante”

EDITORIALE:

Alina Radu: 100 de zile cu un procuror european

Aneta Grosu: Biroul de reintegrare vorbește în grafie latină

Petru Grozavu: „Propriile reputații” în politică