Citiți joi în ZdG

În ediția din 1 noiembrie a Ziarului de Gardă aflați detalii despre istoria complexului locativ „Palmieri și stele” din capitală, în care peste 500 de familii au investit aproximativ 10 milioane de euro. Fondatorii afacerii au fost reținuți, apoi eliberați, iar administratorii insolvenței celor două companii implicate în proiect nu găsesc soluțiile pentru ca imobilele să fie finalizate.

Citiți mâine și un reportaj de la Institutul de Medicină Urgentă despre pacienții operați de urgență, anesteziologi și probleme morale între relația dintre aceștia.

În paginile ediției din 1 noiembrie găsiți și un interviu cu Agatino Camarda, fondator CiFAR – Forumul civil pentru recuperarea activelor.

Actual: O nouă condamnarea la CtEDO în urma evenimentelor din 7 aprilie 2009

Dosar: Palmieri, stele și corupție. Cronologia unei afaceri eșuate

Exclusiv: Interviu cu Agatino Camarda, fondator CiFAR – Forumul civil pentru recuperarea activelor

Realitatea: „Am ales pân-am cules”… democrația cu Marina Tauber

Reporter special: Fără durere și fără cunoștință

Zona Publică: „Nu există profesii pentru bărbați și profesii pentru femei, există doar profesii”

Diaspora: Unde-i acasă?

Diaspora:  Olga Căpățână, femeia-soldat, și-a lansat cărțile la Paris

La Marginea Europei: Femeile și tradițiile aduc banii acasă

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *