Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

În ediția de mâine, 6 septembrie, a Ziarului de Gardă, aflați detalii despre comerțul stradal cu mărci de lux contrafăcute.

Joi vă așteaptă un interviu exclusiv cu Ana Stănescu, co-fondatoarea PlaYouth, România – asociația care și-a propus să schimbe modul în care copiii își descoperă pasiunile, interacționează între ei și învață lucruri noi. Originară din R. Moldova, Ana a pus pe roate afacerea la doar 24 de ani. 

Tot mâine aflați cine sunt vânătorii de terenuri – o investigație amplă care scoate la iveală schema frauduloasă prin care în ultimii 5 ani, cu implicarea unor avocați, executori judecătorești, judecători, oameni de afaceri, dar și diverși funcționari, municipiul Chișinău a fost deposedat de peste 30 de loturi de teren, cu o valoare de piață de circa 100 de milioane de euro.

În paginile ziarului din 6 septembrie, găsiți și un reportaj despre „Femeia care vinde cărți” – istoria Nadejdei Culeicova, care a ajuns la 82 de ani să-și vândă cărțile în stradă pentru câțiva lei, pentru a putea supravețui în R. Moldova.

Reporter special: Comerț stradal cu mărci de lux

La marginea Europei: Apeductul din Cruglic, motiv de dispută între localnici și autorități

Actual: Retrospectiva unei săptămâni de proteste

Trăind de Gardă: Femeia care vinde cărți

Exclusiv:Interviu cu  Ana Stănescu, co-fondatoare PlaYouth, România: Copilul are idei, tu doar trebuie să-i spui: „Alege ce vrei să facem astăzi împreună”

Diaspora: Cum învață limba maternă copiii moldovenilor din Franța

Diaspora: Sandu Sârbu, despre „Papionul Călător”, migrație și Convenția Moldo-Americană

Dosar:Vânătorii de terenuri

Editoriale

Ana Cristea: Moldova ar putea fi Armenia

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul https://zdg.md/web/pay