Citiți joi în ZdG

În ediția de mâine, 6 septembrie, a Ziarului de Gardă, aflați detalii despre comerțul stradal cu mărci de lux contrafăcute.

Joi vă așteaptă un interviu exclusiv cu Ana Stănescu, co-fondatoarea PlaYouth, România – asociația care și-a propus să schimbe modul în care copiii își descoperă pasiunile, interacționează între ei și învață lucruri noi. Originară din R. Moldova, Ana a pus pe roate afacerea la doar 24 de ani. 

Tot mâine aflați cine sunt vânătorii de terenuri – o investigație amplă care scoate la iveală schema frauduloasă prin care în ultimii 5 ani, cu implicarea unor avocați, executori judecătorești, judecători, oameni de afaceri, dar și diverși funcționari, municipiul Chișinău a fost deposedat de peste 30 de loturi de teren, cu o valoare de piață de circa 100 de milioane de euro.

În paginile ziarului din 6 septembrie, găsiți și un reportaj despre „Femeia care vinde cărți” – istoria Nadejdei Culeicova, care a ajuns la 82 de ani să-și vândă cărțile în stradă pentru câțiva lei, pentru a putea supravețui în R. Moldova.

Reporter special: Comerț stradal cu mărci de lux

La marginea Europei: Apeductul din Cruglic, motiv de dispută între localnici și autorități

Actual: Retrospectiva unei săptămâni de proteste

Trăind de Gardă: Femeia care vinde cărți

Exclusiv:Interviu cu  Ana Stănescu, co-fondatoare PlaYouth, România: Copilul are idei, tu doar trebuie să-i spui: „Alege ce vrei să facem astăzi împreună”

Diaspora: Cum învață limba maternă copiii moldovenilor din Franța

Diaspora: Sandu Sârbu, despre „Papionul Călător”, migrație și Convenția Moldo-Americană

Dosar:Vânătorii de terenuri

Editoriale

Ana Cristea: Moldova ar putea fi Armenia

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul http://www.zdg.md/pay


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *