Citiți joi, în ZdG

În numărul din 14 iunie 2018 al ZdG, citiți un material exclusiv despre cum  materiale investigative realizate de jurnaliști din Elveția, Ucraina, Armenia și Georgia au dat peste cap decizii la nivel de guverne, dar și despre riscurile la care s-au expus aceștia. 

Tot în acest număr ZdG, citiți despre beneficiarii majori a miliardului dispărut din băncile R. Moldova, dar și un reportaj despre bunicuțele care au grijă de copiii de la Centrul de Plasament și Reabilitare a copiilor de vârstă fragedă din Chișinău. De asemenea, aflați mâine detalii despre drumul migrației profesorilor din R. Moldova.

Dosar: Beneficiarii miliardului

Dosar: Statul a pierdut prima luptă cu judecătorii şi procurorii responsabili de condamnarea la CtEDO

Reporter special: Bunici de împrumut

La Marginea Europei: Stat fără profesori = stat fără viitor

Exclusiv: Când investigațiile schimbă șefi și răstoarnă guverne

La Marginea Europei: Biblioteca modernă: video CV-uri, roboți și resurse vii

Diaspora: Viața mea în Islanda
Mămicile din Franța au sărbătorit copilăria din Moldova

EDITORIAL

Petru Grozavu: Independenți, sub limba rusă

Ioana Avadani: Are voie jurnalistul să își exprime public opțiunile politice?

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul http://www.zdg.md/pay


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *