Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

Din ediția tipărită a Ziarului de Gardă de joi, 31 mai, aflați ultimele detalii și mărturii din dosarul crimei din fața unui club de noapte din capitală. Cine sunt sportivii reținuți pentru 30 de zile, ce declară martorii prezenți la acea bătaie și ce spun reprezentanții organelor de drept aflați mâine, cumpărând Ziarul de Gardă. Tot în acest număr, cititorii vor avea ocazia să vadă cum răspund unui set de întrebări despre problemele Chișinăului cei doi candidați rămași în cursa pentru primăria capitalei: Ion Ceban și Andrei Năstase. 

De asemenea, găsiți un reportaj post-electoral din comuna Jora de Mijloc, raionul Orhei, unde primară a devenit, din primul tur, vicepreședinta partidului Șor, Marina Tauber, figurantă în raportul Kroll privind furtul miliardului. Tot joi aflați cum au încercat autoritățile R. Moldova să vândă, printr-o procedură ferită de ochii lumii, cele șase avioane de tip MIG-29 Guvernului Libiei, țară din nordul Africii, asupra căreia, în 2011, Consiliul de Securitate al ONU a instituit un embargo privind importul de arme, după conflictele care au cauzat un război intern.

Dosar: Radiografia unei crime: Nu există imagini video

Actual: Zborul eșuat și netransparent al celor șase MIG-uri din R. Moldova spre Libia

Reporter Special: Post-electorale la Jora de Mijloc: Eschivele lui Tauber, intervențiile lui Sandu și „dărnicia” lui Șor

Exclusiv:  Cui dăm Primăria? Năstase vs Ceban

La Marginea Europei: Dosarul „Georgia împotriva Rusiei”, pe ultima sută de metri la Curtea de la Strasbourg

Diaspora: 5 lucruri pe care le-aş aduce acasă din Germania

Diaspora: Un tânăr din R. Moldova a fost ales să reprezinte Italia în competiții internaționale de atletism

Circ în tramvai: De ce a tăcut Dodon la TV Rossia 1?

Editoriale: 

Aneta Grosu: Omorul care a eclipsat alegerile

Petru Grozavu: Ceban în drum spre Plahotniuc

Alina Radu: Politicienii care cumpără copii

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.