Citiți joi în ZdG

Joi, în ediția tipărită a ZdG, facem bilanțul tranzacțiilor unui șef de direcție de la CNA, care în ultimii cinci ani a declarat venituri de 1,35 milioane de lei. În același număr aflați ce s-a întâmplat la cinci ani de la tragicul accident din Morenii Noi, Ungheni, când 13 persoane au murit. Joi, citiți cum Partidul Democrat din Moldova a adăugat în lista sa de primari încă 10 nume și cum explică opoziția extraparlamentară faptul că nu a propus niciun candidat la alegerile locale noi.

Actual: Alegeri locale: PDM învinge în 10 localități din 10, opoziția nu participă pe motiv de presiuni, asociația Promo-Lex semnalează abateri

Politic: Istoria viitorului sediu off-shore al PDM, construit pe banii BEM

Dosar: Tranzacțiile cămătarului de la CNA

Viața Redacției: Un om în cârjă, nevăzător, în căutarea dreptății

Exclusiv: Interviu cu Cathrine Gyldensted: „Cei care dețin puterea într-un stat nu ar trebui să aibă dreptul să dețină vreo instituție mass-media”

Realitatea: La ce instituții de învățământ preferă să învețe copiii aleșilor poporului?

Reporter Special: 13 ani de întuneric în casă și în justiție

Reporter Special: Cinci ani de la „ruta morții”

La Țară: Uitați de stat, dar susținuți de UE

Trăind de Gardă: Mafia Medicamentelor: Cum și cu ce ne tratăm?

Zona Publică: Cum au decurs negocierile de la Viena dintre Moldova și autoproclamata RMN

Oameni: Afacerea fluorescentă a Marcelei Moscovciuc

Circ în tramvai: Bradul interimar. Scurtă biografie

Editoriale:
Petru Grozavu:
Rusia se leagă de Plahotniuc
Aneta Grosu:
Crăciun fără Kroll

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *