Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

În ediția de mâine, 12 noiembrie, a Ziarului de Gardă veți citi o anchetă despre Programul „Drumuri Bune”, lansat cu mare fast de guvernarea democrată a lui Vladimir Plahotniuc în 2018 și preluat ulterior de președintele Igor Dodon. Jurnaliștii de la Ziarul de Gardă au constatat că acest program ascunde dedesubturi despre care politicienii nu vorbesc în fața camerelor de luat vederi sau atunci când taie panglici.

Tot mâine veți găsi un articol despre copiii care sunt implicați în campania electorală a candidatului Igor Dodon. Zilnic, pe străzile Chișinăului, aceștia împart ziare și fac agitație electorală în favoarea candidatului susținut de socialiști, asta deși avocatul copilului susține că atragerea copiilor în activități electorale este inadmisibilă.

În paginile „Reporter Special” veți putea citi un reportaj din satele de baștină ale celor doi candidați la prezidențiale. Aflați de ce unii alegători din satul Maiei Sandu, au votat pentru candidatul susținut de socialiști și de ce unii sadoveni nu-și mai doresc ca Igor Dodon să stea în fruntea țării pentru următorii patru ani.

Totodată, în preajma celui de-al doilea tur de scrutin prezidențial, Ziarul de Gardă a adresat aceleași întrebări celor doi candidați la șefia statului. Maia Sandu a răspuns la întrebările adresate. Igor Dodon nu a răspuns și nici nu a explicat de ce refuză să acorde acest interviu. În cei 4 ani de președinție, nu a răspuns niciodată la întrebările Ziarului de Gardă. Acest material îl veți găsi în paginile „Exclusiv” ale ziarului de mâine.

Anchete: Milioanele din drumuri „bune”, spălate de ploaie

Exclusiv: Ziarul de Gardă a adresat aceleași întrebări celor doi candidați la șefia statului.

Reporter special: Duelul alegătorilor de la baștina candidaților

Diaspora: REPLICĂ PREȘEDINTELUI: Scrisori de la electoratul „paralel”

Realitatea: Copii implicați în campania electorală. Legea interzice, dar nu pedepsește

Zonă publică: Diabetul: riscuri și complicații în cazul infecției COVID-19

Viața redacției: Poveste electorală din sala de operații

Actual: Interceptări telefonice cu liderul socialiștilor din Parlament și actualul ministru de Interne: „Calm, trebuie de tras cât mai mult de timp”

OPINII:

  • Alina Radu: Dezbaterea Maiei sau abaterea lui Dodon?
  • Petru Grozavu: Dincolo de 15 noiembrie
  • Simon Springet, coordonator rezident ONU Moldova: Respectarea drepturilor omului – temelie pentru răspunsul și redresarea COVID-19