Citiți joi în ZdG

În ediția de joi a Ziarului de Gardă vedeți cealaltă față a cerșetorilor care-și afișează problemele de sănătate pe străzile capitalei, o față fără mască, pe care cerșetorii o ascund de cei cărora le cer mila.

Tot mâine aflați cum, prin licitații organizate de executori judecătorești, două familii au rămas fără imobilele lor din centrul Chișinăului, dar și ce rol are în aceste cazuri un cunoscut executor judecătoresc. De asemenea, din numărul de joi, aflați cum motivează judecătorii de la Curtea de Apel Bălți decizia în dosarul „Pădurea Domnească” și cum rămâne în libetate al doilea judecător condamnat la închisoare cu executare.

La pagina Exclusiv, găsiți un interviu cu Angela Mardare-Titencov, sora regizorului și cineastului Viorel Mardare.

Politic: R. Moldova: de cinci ani cu regim liberalizat de vize în UE

Dosar: Licitații penale în zona de acțiune a executorului „cu nouă vieți”

Exclusiv: „Mie-mi place aici, cu oamenii mei”. Interviu cu Angela Mardare-Titencov, jurnalistă, sora regizorului și cineastului Viorel Mardare

Reporter special: Cerșetori fără mască

Zona Publică: Al doilea judecător condamnat la închisoare cu executare – în libertate

Justiție Selectivă: Pauză în dosarul Filat

Justiție Selectivă: Cum motivează Curtea de Apel Bălți decizia din dosarul „Pădurea Domnească”

Trăind de Gardă: „Credeam că, la vârsta asta, stai pe laviță și nu trebuiești nimănui. Acum văd că nu e adevărat”

Util: Cum îți schimbi medicul de familie: ce pași trebuie urmați

Diaspora: „Alunelul” călător în Italia

Diaspora: Declarații de avere de migrant

Sport: Sfârșitul unei „epoci” în fotbalul moldovenesc

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *